Török Dani és a Champions táplálék-kiegészítők

Török Dániel, az ismert kyokushin küzdő nemrég szerepelt profi küzdelemben is, méghozzá új klubjuk, a Champions Fight Club színeiben. De honnét ered az elnevezés?

A klub neve a világ egyik legjobb táplálék-kiegészítőjétől származik, a Champions Nutration-től. A világhírű cég Európában eddig nem volt elterjedve széles kőrben, termékei kiváló minősége ellenére. A vállalat kizárólagos képviselőt keresett Európában, de igen magas mércéket állított fel, amiket bár próbáltak, nem tudtak teljesíteni az eddig jelentkező cégek. Dani, aki már régóta foglalkozik táplálék-kiegészítők forgalmazásával és igen otthonosan mozog ebben a világban, megkapta a forgalmazási jogot. A termékek máris kaphatók, és minden állóképességi és küzdősportoló talán legjobb segítői lehetnek a felkészülések alatt. A termékekkel a Szaku is külön foglalkozik, hisz eddig nem volt az országban lehetőség ilyen magas színvonalú termékeket használni. Mindannyian tudjuk, hogy milyen fontos a táplálkozás, és a megfelelő táplálék-kiegészítés az amatőr és a profi sportolók számára.

A hazai sportolók most ismerkednek ezekkel a táplálék-kiegészítőkkel és személyes tapasztalataikat meg fogják osztani a felhasználókkal.

Related posts