Thai tofusaláta mogyoróval

  • 1 csésze kockára vágott kemény tofu
  • 2 tojás
  • 1 teáskanál bors
  • 2 teáskanál apróra vágott petrezselyem
  • 1 csésze kockára vágott friss vegyes zöldég
  • 1 csésze babcsíra
  • fél csésze vékony karikára szeletelt jégcsapretek
  • fél csésze cukorborsó ferdén csíkokra vágva
  • 2 szál újhagyma felkarikázva
  • fél csésze pirított sózatlan mogyoró


az öntethez:

  • 2 kanál rizsecet
  • 1 teáskanál szezámolaj
  • 1 kanál világos szójaszósz

A tojást verd fel, keverd el benne a borsotés a petrezselymet. Süss
bel?le négy vékony omlettet. Ha kih?lt, vágd ?ket vékony csíkokra. Tedd
félre.
Egy tálban keverd el a tofut, a zöldéget, a csírátés a jégcsapretket.
A tetejére szórd a cukorborsót, arra a hagymakarikákatés a tojást.
Végül szórd rá a mogyorót. Tálalás el?tt öntsd rá az öntetet.

Related posts

Kommentelj