Thai tofusaláta mogyoróval
- 1 csésze kockára vágott kemény tofu
 - 2 tojás
 - 1 teáskanál bors
 - 2 teáskanál apróra vágott petrezselyem
 - 1 csésze kockára vágott friss vegyes zöldég
 - 1 csésze babcsíra
 - fél csésze vékony karikára szeletelt jégcsapretek
 - fél csésze cukorborsó ferdén csíkokra vágva
 - 2 szál újhagyma felkarikázva
 - fél csésze pirított sózatlan mogyoró
 
az öntethez:
- 2 kanál rizsecet
 - 1 teáskanál szezámolaj
 - 1 kanál világos szójaszósz
 
A tojást verd fel, keverd el benne a borsotés a petrezselymet. Süss
bel?le négy vékony omlettet. Ha kih?lt, vágd ?ket vékony csíkokra. Tedd
félre.
Egy tálban keverd el a tofut, a zöldéget, a csírátés a jégcsapretket.
A tetejére szórd a cukorborsót, arra a hagymakarikákatés a tojást.
Végül szórd rá a mogyorót. Tálalás el?tt öntsd rá az öntetet.