Thai babsaláta

  • 2 csésze f?tt bab
  • 1 csésze zsenge kukorica
  • fél csésze zellerszál kis kockára vágva
  • fél csésze apróra vágott újhagyma
  • fél csésze kockára vágott kaliforniai paprika
  • 2 kanál apróra vágott korianderzöld
  • 2 teáskanál chiliszósz
  • 2 gerezd fokhagyma zúzva
  • 1 teáskanál reszelt gyömbér
  • 3 kanál szezámolaj
  • 2 kanál rizsecet
  • 1 teáskanál citromlé

Keverd el a zöldégeket egy nagy salátástálban. A chiliszószt, fokhagymát, gyömbért, szezámolajat keverd el, majd öntsd a zöldégre. Forgasd át, hagyd állni tíz percig. Tálalás el?tt hintsd meg az ecettelés a citromlével.

Related posts

Kommentelj