Szaporodjunk a Tigris évében!

A tigris éve nem lesz olyan fekete-fehér, mint 2009, a tehén éve. Mivel a tigris fogja uralni az idei évet, remélhetőleg több golfjátékra, szexre és balszerencsére számíthatunk, ami valljuk be magunknak, már valami.

A japánok gyakran panaszkodnak a népességcsökkenésre, ami szerintük (sok minden más mellett) abból fakad, hogy több nő van a munkaerőpiacon és az emberek később házasodnak — de az én véleményem szerint Japán népességcsökkenésének valami sokkal egyszerűbb oka van.
A házasságon belüli szexuális aktivitást mutató ranglistákon Japán folyamatosan kerül lejjebb és lejjebb. Más szóval a szexmentes házasság egyértelmű következménye a populációcsökkenés. Japán egyszerűen nem a romantika országa.
Ha Japánnak az idei évre példakép kellene, én Tiger Woodsot ajánlanám.
A tigrisek mindenhogyan nagyon népszerűek. És eladhatóak. Nézd meg például a 2010-es Tora Kitty kollekciót. Bizony, még Hello Kitty is igyekszik profitálni a tigris imidzsből. A Tigrisek még szerencsések is, ahogyan a Hanshin Tigrisek (japán baseballcsapat) bizonyították.
Japán egyre csökkenő populációját figyelve egyértelmű, hogy a tigrisek is egyre ritkulnak. Kevesebb ember kevesebb Tigris zodiákusú gyereket jelent. Az ebben a jegyben születettekre azt mondják, hogy kíváncsiak, intelligensek és sikeresek az életben. Kevesebb Tigris kevesebb vezetőt, versenyzőt és önmegvalósító embert jelent. És kevesebb írót, művészt, zenészt és humoristát, és minden mást ami eddig a Tigris jegyűeket jellemezte.
Mivel a Tigriseket nem érdekli a hatalom és a pénz, ezt tovább gondolva még nagyobb népességcsökkenéssel számolhatunk. A Tigrisek viszont kiszámíthatatlanok is, így valószínűleg egyszerűbb és unalmasabb társadalomra számíthatunk.
Szóval a célunk az, hogy levegyük a Tigriseket a veszélyeztetett fajok listájáról. Ennek az egyetlen módja, hogy több csecsemőt (kölyköt) gyártunk. JAPÁN, MÉG NINCS KÉSŐ!!! Még három hónapunk van arra, hogy ebben az évben elszaporítsuk a Tigriseket a bolygónkon.
Öt tigrisek inspirálta jótanács a népesedés felpörgetéséhez:
1. PajkoskodásA tigrisek játékosak, és a játék a legjobb módja annak, hogy magunkhoz csalogassunk egy párt. Nézzük például Marilyn Monroe-t, a cinkos szexcicust. Ő is a Tigris évében (1926) született. Ugyanúgy mint Tom Cruise (1962)… Úgyhogy gyerünk Japán, tessék szexisebbé válni!!!
2. Bízz a csíkok erejében!Ha normális ruhákat veszel fel, akkor túlálcázod magad. Arra van szükséged, hogy kitűnj a tömegből. Egy tigriscsíkos kabátban például mindenki ellenállhatatlan cicának fog tartani. Vagy egy csicsás szőnyegnek. Mindkettő hasznodra válhat.Jelmezbálra például öltözz csíkos ruhába! Ha Hello Kitty képes rá, akkor te is!Nézd csak meg Egyesült Államokat! A zászlajukon is a foltok és csíkok uralkodnak! Ez az ország nem is szenved népességcsökkenéstől, ők karácsony és újév környékén a legtermékenyebbek. Ezt is mutatják a szeptemberi születési számok, amik ilyenkor a legmagasabbak.
3. Hajts a többszörös alomra!Egy tigris általában 3-4 kölyköt szül egy alkalommal. Járj hormonterápiára! A többszörös szülés a leggyorsabb módja a népesség gyarapításának.
4. Szerezz több szabadidőt!Egyre több cég hajlandó több szabadnapot adni az alkalmazottaknak, remélve, hogy csökkentik az alkalmazottakra nehezedő stresszt és nagyobb kedvet csinálnak a gyerekneveléshez. Ennek a módszernek egyelőre még nem mutatkoznak jelentős eredményei a szigetországban.
5. Válj vad nősténnyé!Ha lány vagy, akkor ez a te éved is, hogy előcsald magadból a kihívó nőstényt! Itt az idő arra, hogy levadássz egy partnert és élvezd az életet. Vadulj be egy kicsit!

Related posts

Kommentelj