Style Boutique

A Nintendo újabb játékávál bebizonyítja, hogy nem kell milliókat költenünk ha saját ruhaboltot akarunk nyitni. Elég egy Nintendo DS is:)

Ahogyan a címből is adódik a játékban egy butik igazgatását kell ellátnunk, megfelelni az éppen aktuális divatnak, viszont meg kell őriznunk boltunk stílusának jellegzetességeit is. Célunk minél inkább vendég igényeire orientált és egyedi választékkal rendelkező üzlet kialakítása. A kiadó kizárólag lányoknak szánta a játékot, ezt bizonyítja a sok kawaii, nagyszemű, lány vásárló akik minket kérnek meg rá, hogy állítsuk össze a számukra tökéletes outfitet vagy a már meglév? darabjaikhoz párosítsunk divatos kiegészítőket.

Eleinte bolti eladóként kezdjük, de ha elég szorgalmasak és odafigyelőek vagyunk, akkor egy idő után saját bolthelyiséget kapunk, amit saját kedvünkre rendezhetünk be, meghatározhatjuk a zenét, valamint a Vásár Csarnokba látogatva összeválogathatjuk boltunk egyedi ruhakollekcióját. Többféle stílus is szerepel a játékban, a rockertől, a szolid elegáns stíluson át egyenesen a lolitáig.

Játék előnye, hogy a hatalmas választékon kívül saját egyéniségünket is belevihetjük a játékmenetbe, döntéseink és viselkedésünk formálja meg a rólunk kialakult képet a divatvilágban. Fizetésünkből összeállíthatjuk gardróbunkat, a közeli szalonokban kozmetikumokat vásárolhatunk és egyéni frizurát is csináltathatunk magunknak. Öltözködésünk döntő fontosságú a vásdárlók szemében, ez határozza meg, hogy mekkora bizalommal fordulnak hozzánk.

Ebből a szoftverből sem maradhat ki a NDS Wifi vagy Wireless Connection opció aminek használatával közeli barátok butikjaiban vásárolhatunk/eladhatunk, öltöztethetjük őket vagy csatlakozhatunk a távolabbi üzletek közötti kifutós versenyekhez, ahol összemérhetjük stílusérzékünket.

Végre egy játék ami csakis kizárólag lány usereknek készült. A 2008-as megjelenés után nagy sikert futott Japánban Wagamama Fashion Girls Mode néven. Európában 2009. október 23.-án jelent meg Style Boutique. Utoljára Style Savvy-ként fog megjelenni az Egyesült Államokban 2009 november tájékán.

Ha valaki egy igazán csajos, divatozós, stratégiát is igénylő játékra vágyik annak a Style Boutique hosszú játékidőt és sok szórakozást nyújt majd;)

Related posts

Kommentelj