Óriási próbatétel – 24 órás Full Contact küzdelem!

2005. február 26-27-én a csornai Széchenyi iskola tornaterme egy különleges sportteljesítmény-kísérletnek ad helyet. A Kapuvár SE és a Csorna SE rendezésében sor kerül egy  24 órás kyokushin karate küzdelemre, ahol Kajtár Dániel karatéka arra vállalkozik, hogy 24 óra alatt 240 váltott ellenféllel küzd meg.


A kyokushin karate legnagyobb erőpróbája a 100 ellenfeles küzdelem, amit a világon eddig 8 ember teljesített 1960.óta. Ezt szeretné Dániel túlteljesíteni, bizonyítva a magyar kyokushin karate erejét, kitartásra nevelését.
A 22 éves Kajtár Dániel 1990-ben, 15 éve kezdte a karatét. Jelenlegi fokozata 1 kyu.

Eredményei:
2000-ben junior dunántúli bajnok.
2001-ben a Paksi felnőtt versenyen III. hely,
2002-ben a horvát bajnokságon III. hely.

A Kapuvári és Csornai SE. Harmadik alkalommal szervezi meg a 24 órás küzdést, és a korábbi sikerek teszik lehetővé, hogy a csúcskísérlet megfelelő hátteret kapjon. A segítőkkel együtt kb. 70 karatéka  vállalta a küzdésben való részvételt, köztük olyan ismert nevek, akik a karatéban már letették a névjegyüket. A kyokushin karate versenyzőin kívűl a környékbeli keleti küzdősport egyesületek edzői, mesterei is részvételükkel biztosítják a siker lehetőségét (shotokan, kung-fu, thai-boksz). Külföldről szlovák kyósok segítik próbálkozásunkat.

Reméljük, hogy ez a csúcskísérlet bizonyítja a magyar küzdőszellemet, akaraterőt, kitartást. Kérjük, jelenlétükkel tiszteljék meg rendezvényünket.

Related posts