Orgia Rulett veszélyes játékát űzik az iskolás lányok

Az orosz rulett velejárója a veszély, de úgy tűnik, hogy japán iskolás lányok olyan verziót találtak ki, amely ugyan sok lövéssel jár, de golyók nélkül – jelentette a Hanashi no Channel.

Ahelyett, hogy egy golyót töltenek a tárba és addig húzzák a ravaszt amíg elsül a fegyver, az orosz szex rulett, a főiskolás lányok „továbbfejlesztett” játéka, megengedi a lányoknak, hogy számtalan férfi elsüsse a fegyverét az ő „tárjukba”.

További izgalmak származnak abból, hogy a lányok akár hosszú távú emlékeztetőt is szerezhetnek a saját szabályaikat követve, és bár néhányan kiszállnak a biztonság miatt, de úgy tűnik, hogy a résztvevőknek fogalmuk sincs, hogy mennyire veszélyes, vagy milyen kötelezettségekkel járhat az amit művelnek.

– Amit hallottam, az hihetetlen. A főiskolások mindenütt benne vannak az orosz szex rulettben. Alapjában véve ez egy orgia, azonos számú lány és férfi résztvevővel, de a lányok célja, hogy védekezés nélkül legyenek minden férfival, kockáztatva, hogy terhesek lesznek – nyilatkozta egy tokiói főiskolás lány a Hanashi no Channelnek. – Szeretnék én is részt venni, de én félek egy kicsit.

A játékot mindig olyan valakinek a lakásán űzik, akinek a szülei éppen nincsenek otthon. Páronként kezdik és aztán haladnak tovább a lakás különböző helyiségeiben.

– Nagyon fontos a pozíció – folytatja a főiskolás lány – A szabályok kikötik, hogy a férfi nem szállhat ki ejakulálás előtt vagy közben, és minden esetben más helyzetet kell felvenni a következő párnak, vagyis ha egyszer hátulról csináltad a konyhában, akkor a következő lánynál szemtől szembe kell a kanapén, a következőnél misszionárius pózban az ágyban és így tovább. Alapvető szabály, hogy mindenkinek kell lenni mindenkivel.

Hihetetlen, hogy annak ellenére, hogy a nevet egy halálos veszéllyel járó játékról kölcsönözték, az orosz szex rulettben résztvevő fiataloknak alig van fogalmuk arról, hogy ez is végzetes lehet. Igen korlátozottak az ismereteik a fogamzásgátlásról.

– Féltem, hogy terhes leszek, de ameddig ezt az érzést kívül tudod tartani magadon addig nincs baj. Azt hallottam, hogy ha kiszeded magadból egy műanyag kiskanállal, akkor nem leszek terhes, ezért a biztonság kedvéért mindig tartok magamnál egyet. – mondta egy 16 éves lány akiről tudni lehetett, hogy résztvesz az orosz szex ruletten. Mégha terhes is lesz valaki, akkor sem aggódnak a résztvevők. A parti előtt minden résztvevőnek kb. 5000 yen „biztosítást” kell fizetnie. Ezt a pénzt bedobják egy közös kasszába, és ha valamelyik lány mégis terhes lenne akkor ebből fizetik az abortusz költségeit.

Meglepő, de a hírt adó magazin és a nyilatkozatot adó résztvevők sem aggódtak egyáltalán az AIDS vagy más betegség miatt annak ellenére, hogy a nemi betegségek igen elterjedtek a japán iskolások körében. E helyett a tapasztalatokról áradoznak a résztvevők.

– Ha már egyszer részt vettél egy ilyenen, akkor minél többször vissza akarsz térni. – nyilatkozta egy „tapasztalt” lány. – Én már képtelen lennék a „normális” szexre. Szerintem az orosz szex rulett nagy népszerűségre fog szert tenni ebben az évben.

Mainichi Daily News

Related posts