Olasz csokornyakkendő rizsfőzőben

Természetesen olaszos tésztáról van szó a szokásos paradicsom-olívaolaj-oregano vonalon, csak a fenti elnevezés sokkal izgalmasabbnak tűnt (feltéve, hogy csokornyakkendő alakú tésztát használsz hozzá…).

  • 2 csésze víz vagy húsleves
  • 1 csésze paradicsompüré
  • fél csésze darált marhahús
  • csipetnyi só
  • 1 kanál olívaolaj
  • 1 teáskanál oregano
  • 2 csésze száraz penne tészta
  • sajt ízlés szerint

Helyezz minden hozzávalót a rizsfőzőbe, és egyszer keverintsd meg. Zárd le a rizsfőző fedelét és kapcsold be. Amikor a főző melegen tartó üzemmódba kapcsol, nyisd ki, keverd meg, majd ismét zárd le a fedelét és hagyd állni 2-3 percig.

Related posts

Leave a Comment