Keleti marha

  • 1 kg hátszín
  • 1 kanál olaj
  • kevés só
  • 1 közepes fej hagyma apróra vágva
  • 1 kisebb zöldpaprika apróra vágva
  • 1 doboz gombakonzerv (20 dkg)
  • 1 csésze gombaleves (kockából is jó)
  • 2 kanál szójaszósz
  • 2 csésze kockára vágott zeller
  • 1 csomag spagetti
  • 1 csésze pikáns ketchup (vagy savanyú-erős szósz)
A falatnyi darabokra vágott húst pirítsd meg az olajon. Add hozzá a sót, hagymát, zöldpaprikát, gombát, gombalevet, szójaszószt és a zeller felét. Az egészet hagyd állni egy órát. Főzd meg a tésztát és csepegtesd le. Add hozzá a ketchupot, a maradék zellert, és az összes hozzávalót alaposan keverd el. Dugd egy forró sütőbe és süsd 30 percig. Tálaláskor meghintheted apróra vágott mandulával.

Kapcsolódó bejegyzések