Keleti marha
- 1 kg hátszín
- 1 kanál olaj
- kevés só
- 1 közepes fej hagyma apróra vágva
- 1 kisebb zöldpaprika apróra vágva
- 1 doboz gombakonzerv (20 dkg)
- 1 csésze gombaleves (kockából is jó)
- 2 kanál szójaszósz
- 2 csésze kockára vágott zeller
- 1 csomag spagetti
- 1 csésze pikáns ketchup (vagy savanyú-erős szósz)
A falatnyi darabokra vágott húst pirítsd meg az olajon. Add hozzá a sót, hagymát, zöldpaprikát, gombát, gombalevet, szójaszószt és a zeller felét. Az egészet hagyd állni egy órát. Főzd meg a tésztát és csepegtesd le. Add hozzá a ketchupot, a maradék zellert, és az összes hozzávalót alaposan keverd el. Dugd egy forró sütőbe és süsd 30 percig. Tálaláskor meghintheted apróra vágott mandulával.