K-1 Oszaka – panaszra nem lehet ok, a mezőny a legkiválóbb

Szeptember 23-án elnéptelenedik az Osaka Dome környéke, mert mindenki az arénába zsúfolódik, hisz itt a K-1 elődöntője. A névsor igen csak illusztris.

Image

A csupa mosoly Rey Sefo a thai Kaoklai Kaennorsingra engedi rá acélökleit. Sefo nagyon hasonló alkatú és stílusú, mint Mo, akit kegyetlen KO-val búcsúztatott a villámlábú thai.

És jön a két óriás: a „régi” – Bob Sapp (USA) – a koreai shirum birkózó óriással, Hong Man Choival méri össze tudását. Valaki a másik fölé nő ezen az estén. Talán a koreai az esélyesebb, de itt egyetlen ütés eldönthet mindent.

Gary Goodridge újabb esélyt kap az élettől, hisz a rendkívül népszerű, de igen hullámzó formát mutató „kétfejű sárkánnyal”, Jerome Le Bannerrel áll majd szemben a szorítóban, ahol azért a párizsi fiú sokkal esélyesebb.

A japánok üdvöskéje, Musashi a Bokszoló Bölényen, Bothán át akar majd a fináléba jutni.

Az estnek Super Fightja is lesz. Kakuda bíró úr ismét korábbi bunyós énjét igyekszik megvillantani: ismét hoztak neki egy ismeretlen, verhető legényt. Ezúttal Ausztráliából, George, a „Vasoroszlán” személyében. A hangzatos név mögött újra egy teljesen ismeretlen fighter áll.

Látványos csatát ígér a címvédő Bonjaski és a fehérorosz Ignashov csatája. Rég várt csemege. Persze ez is Super Fight, hisz a holland már a fináléban van, mint címvédő, Ignashov pedig nem mutatott túl jó formát, nem jutott a legjobbak közé.

A kyokushin óriás, Feitosa (Brazília) egy másik kyokushin karatéssal, Semmy Schilttel igyekszik bizonyítani a kyo erejét. Jó bunyó várható – akár csak a többszörös korábbi bajnok Aerts és Mo összefeszülése, ahol a holland várhatja jobban a győzelmet.

Mr. Tökéletes – Ernesto Hoost – az új las vegasi bajnokkal, Karaevvel küzd.

Related posts