K-1 elődöntő, Oszaka

ImageNagy volt a tét, a küzdők azért szálltak ringbe, hogy továbbjussanak az év végi fináléba.
A jókedvű új-zélandi Rey Sefo a K-1-ben már igazi veteránnak számít, nem így az új idők thai boksz küzdője, a thai Kaoklai Kaennorsing. Kiváncsian várták a küzdelmet, hisz a Sefóhoz hasonló alkatú Mót brutális fejrúgással küldte álomba a fürge és véletlenül sem nehézsúlyú Kaennorsing. Ez most nem ment, a céltudatos Sefo pontozással győzött.

Image
Aertz comb K.O.-val győzött

Ruslan Karaev, az orosz „újdonság”, Las Vegas bajnoka kyokushin alapokkal bír, később jó eredményeket ért el kick-boxban. Úgy volt, hogy Mr. Tökéletes lesz a „ringtársa”, de ő visszamondta a küzdelmeket ezen a gálán, így Richard Nordstrand volt a ringtárs, aki pontozással alulmaradt Karaevvel szemben.

A két kyokushin óriás, Feitosa és Schilt küzdelmét mindenki nagyon várta. Végül pontozással Semmy Schilt győzött.

A nap első K.O.-jára igen sokáig kellett várni, de a francia bombázó – Jerome Le Banner – végre meghozta. Még az 1. menetben kegyetlenül leütötte Gary Goodridge-et, ami várható volt.

Peter Aerts nem akarta megszakítani a kezdeményezést, és meglepetésre comb K.O.-val a 2. menetben verte Mighty Mót. Talán ez volt a nap legérdekesebb mérkőzése.

Botha és Musashi már kihúzta a 3 menetet, pontozással a japán győzött.

Az utolsó küzdelemre hagyták a szervezők a két óriás összecsapását, amit Japánban nagyon nagy érdeklődés követett: Bob Sapp és Hong Man Choi. A küzdelem végig ment, és a koreai megosztott pontozással (2-0) legyőzte az idei japán GP győztesét.

Related posts