Hetekig megbilincselve tartotta az iskoláslányt

NARA – Letartóztattak egy férfit, aki egy középiskolás lányt tartott fogva 22 napon keresztül. A lány csuklóját a sajátjához, vagy az autó kormányához bilincselte, nehogy elszökjön – adta hírül a rendőrség.

A 29 éves Kavamoto Takajukit a 17 éves lány törvénytelen fogvatartásáért vették őrizetbe. A férfi bevallotta tettét.
– Fogvatartottam, mert vele akartam lenni – mondta a szárított gyümölcsöket árusító Kavamoto.
A lány vasárnap éjjel szökött meg, miután munkára kényszerítették a gyümölcsös standon. A Nara állomás melletti árusítóhelyről egy közeli rendőrőrsre szaladt. Kavamoto utánarohant, de hamarosan letartóztatták, mivel beismerte, hogy ő tartotta fogva a lányt.
A rendőrségi jelentésből kiderül, hogy Kavamoto és a diáklány egy mobiltelefonos honlapon ismerkedtek meg és találkozót szerveztek április 24-ére.
Kavamoto ráparancsolt a lányra, hogy legyen belé szerelmes, különben megöli. Ezután egészen a szökéséig fogva tartotta a lakásán és az autóban. Amikor otthon tartózkodott, egész nap összebilincselt csuklóval éltek, amikor a férfi elment otthonról, az autó kormányához bilincselte a lányt. Kavamoto arra kényszerítette áldozatát, hogy megnyugtató sms-eket küldjön szüleinek és barátainak. Amikor azonban ezek az sms-ek május elején megszűntek, a család aggódni kezdett és jelentette az eltűnést az oszakai rendőrségen.
Kawamoto esete meglepően hasonlít egy hasonló bűntényhez, amelyet Kobajasi Jaszujosi követett el.

Mainichi Shimbun

Related posts