Egyszerű miszoleves
A vizet melegítsd fel, vágd bele a norilapot (ízlés szerint négyzetre, csíkokra, ahogy jólesik). Mielőtt felforr, egy szűrőn át paszírozd bele a miszót. Mielőtt felforr, vedd le a tűzről. A csészékbe szórj pár vékony hagymakarikát. Kockára vágott tofut is tehetsz bele.
A miszoleves a japán étkezés elengedhetetlen tartozéka. A fogások közt az ízek semlegesítésére is kiválóan alkalmas. Ha unod a miszo ízét, tegyél bele egy kanál dasit vagy cujut
A recept hozzávalóit megvásárolhatod webáruházunkban:
miszo „okaaszan” (siro miszo) fél kg 1100Ft
nori (algalapok) 10 lap 890 Ft
instant dasi-por „simaja” 680Ft
selyemtofu (kemény) 690Ft
Rendeld meg egyben, kedvezményes áron, 3360 helyett 3000 Ft-ért itt!