Csirke kesuval

  • 2 kanál margarin vagy vaj
  • 1 csésze szeletelt zeller
  • negyed csésze apróra vágott hagyma
  • 3 csésze kockára vágott, kicsontozott főtt csirkehús
  • fél csésze összevágott kesudió
  • negyed csésze csirkeleves
  • 1 csésze fagyasztott borsó
  • kevés kaliforniai paprika vékony csíkokra vágva
  • fél csésze chow mein tészta (vészhelyzetben spagettival helyettesíthető)
Közepes lángon olvaszd meg a vajat vagy margarint. Add hozzá a zellert és a hagymát. Süsd őket ropogósra kb. három perc alatt. Add hozzá a többi belevalót és alacsony lángon főzd tovább fél óráig. A végén add hozzá a tésztát és hintsd rá az apróra tört kesudiót. Süsd tovább 5 percig, hogy a tészta is összemelegedjen az étellel.

Kapcsolódó bejegyzések