Csirke kesuval
- 2 kanál margarin vagy vaj
- 1 csésze szeletelt zeller
- negyed csésze apróra vágott hagyma
- 3 csésze kockára vágott, kicsontozott főtt csirkehús
- fél csésze összevágott kesudió
- negyed csésze csirkeleves
- 1 csésze fagyasztott borsó
- kevés kaliforniai paprika vékony csíkokra vágva
- fél csésze chow mein tészta (vészhelyzetben spagettival helyettesíthető)
Közepes lángon olvaszd meg a vajat vagy margarint. Add hozzá a zellert és a hagymát. Süsd őket ropogósra kb. három perc alatt. Add hozzá a többi belevalót és alacsony lángon főzd tovább fél óráig. A végén add hozzá a tésztát és hintsd rá az apróra tört kesudiót. Süsd tovább 5 percig, hogy a tészta is összemelegedjen az étellel.