Calpisos tamagojaki

Hagyományos, feltekert tojásrántotta, mirin helyett Calpisszal.

  • 3 tojás
  • fél dl natúr Calpis
  • olaj a sütéshez
  • nori (algalap)

A tojásokat keverd el a Calpisszal. Ha lehet, ne verd habosra, inkább ev?pálcikával kavargasd. Ha csomós, sz?rd át. Olajjal kikent serpeny?ben (ha lehet, szögletes tamagokaji-serpeny?t használj) süsd meg: önts bele egy kevés tojást, majd amikor megdermed, hajtogasd az egyik felét a másikra. A felszabaduló részre önts egy csepp olajat, majd újra egy kevés nyers tojást és addig folytasd, amíg elfogy a tojás. Amikor kih?lt, vágd falatnyi darabokra. A noriból vágj két centi széles csíkokat és tekerd egy-egy falat tojás köré.

Related posts

Kommentelj