„Legek” a K-1 Hungaryról 2004

Az est legalacsonyabb súlyú résztvevője az Eb címmeccs másik résztvevője, a debreceni Nagy Zsolt, aki 64 kg.

A társadalom szinte hajszolja a „legeket”. Ki a legnagyobb, legkisebb, legjobb, legrosszabb stb… Úgy gondoltuk, kicsit mi is utána nézünk, hogy is állunk „legek” tekintetében, a közelgő küzdősport ünnepen.

A tavalyi eredmények alapján a 2003-as mezőnyből a legtöbben Brunner Tihamért tartják a legesélyesebbnek. Az „újoncok” közül Szecsei Szilárdot látják ugyanígy.
A 8-as csoport legidősebb versenyzője Lekner Zsolt. A korelnök 36 éves.
A legfiatalabb a pécsi Brunner Tihamér – aki 23 éves -, tehát mindössze 5-6 éves volt, amikor Lekner Zsolt, már felnőtt versenyeken szerepelt.
Az est szereplői között egyébként van egy fiatalabb, a Brasoi Vitalie Marza, aki 20 éves mindössze, és kick boksz profi Eb címmérkőzésen szerepel.
Az est legalacsonyabb súlyú résztvevője az Eb címmeccs másik résztvevője, a debreceni Nagy Zsolt, aki 64 kg.
A 8-as fogat két legkönnyebbje Szalai Rajmund és Brunner Tihamér. Mindketten 95 kg-osak (ez az alsó súlyhatár).
A legnehezebb a „VIII-ból”, a prágai Alexander Michnevich – 122 kg -, és ő az, aki a legkevesebb mérkőzéssel rendelkezik: mindössze 3-mal, bár ez feltehetően csak a profi küzdelmeit jelenti, és mind k.o.-val végződött.
A mérkőzésszámok igen vegyesek az amatőr és a profi küzdelmek tekintetében, de Zilai Sándor már 82 küzdelmen van túl.
A leginkább k.o. veszélyesek: Varga Tamás, aki 26 mérkőzéséből 22-őt győztesen abszolvált, és ebből 20 k.o. volt, Nagy Tibor, aki 53 meccséből 45-öt nyert, és 35 idő előtt véget ért. És Szecsei Szilárd, aki mindössze 11 profi küzdelmet számlál, 10 győzelemmel és 100 %-os, a k.o.-k tekintetében.
A legkevesebb k.o.-ja Lekner Zsoltnak van, aki 38 meccséből sikerrel zárt 33-at, ami nagyon jó mérleg, de csak 4-et sikerült idő előtt befejeznie.
Az est egyetlen női párja, Simon Nikolett és Takács Rita, akik profi Eb címért szállnak harcba.

Related posts