A 'K.O.-ntinens' viadal háttérinformációi

Kijelölték a magyar csapatot. Sérülések, és a magas költségek nehezítették az összeállítást.

Persze a válogatott vezetői így is a lehető legjobb csapatot állították össze.

  • A felnőtt válogatott keret március 10-13-ig tréningezett Nagykőrösön. A junior keretnek már nem tudtak az állandó versenyek és az EB korai időpontja miatt válogatott tábort kijelölni.
  • A Martfűi Kyokushin Karate Klub (4 EB induló) és a budapesti Champions Fight Club (2 EB induló) rendez még egy nyílt klubtábort Martfűn (03.24-27.), ahová több válogatott versenyző is ellátogat a verseny előtt.
  • A kijelölés a felnőtteknél elsősorban a kiváló nyíregyházi Magyar Bajnokság alapján történt, míg a junioroknál a 3 regionális diákolimpiai elődöntőn mutatott forma volt a mérvadó.
  • Hazánk kiválóságai április 6-án reggel 6 órakor indulnak Malmöbe, ahonnét busszal mennek át a dán fővárosba, Koppenhágába. A juniorok 8-án pénteken, a felnőttek pedig 9- én, szombaton versengenek. A hazautazásra 10-én vasárnap kerül sor.
  • Több szurkoló is szeretne kijutni, hogy a lehető legjobban segítsék a versenyzőket, és a piros-fehér-zöld csapat tagjai legyenek. Vannak, akik repülővel, és vannak, akik autóval vágnak bele az utazásba. Ha valaki esetleg még szeretne jönni, annak a Szaku magazin megpróbál segíteni.

A versenyre a belépőjegy 18.80 euró. Egy 5 személyes autó kiutazási költsége nagyjából 45-60 000 ft körül mozog. Szállásokat már nem könnyű találni a versenyhez közel, de azért még akad. A legolcsóbb szállodai szobák 200 euró körül mozogtak. Egy bérautó egy napra megközelítőleg 100 euró. Persze lehet taxival, tömegközlekedéssel és gyalog is megközelíteni a csarnokot. A magyar csapat körülbelül 30 perc sétára van a verseny színhelyétől. Az időjárás és az étkezési költségek hasonlóak, mint itthon.

Related posts