Savanyú-erős leves (86. változat :)
- 1 csirkemell kockára vágva
 - 1 csomag kemény tofu kockára vágva
 - 10 shiitake gomba
 - 200 g bambuszrügy
 - fél csésze beáztatott fafülgomba
 - 100 g aranygomba
 - 2 teáskanál kukoricakeményít?
 - 1 kanál olaj
 - 2 kanál szójaszósz
 - 2 liter húsleves (kockából is jó)
 - 3 kanál rizsecet
 - 1 teáskanál cukor
 - 2 teáskanál chiliolaj
 - 2 tojás felverve
 - 4 szál újhagyma apróra vágva
 
A szárított gombákat áztasd be langyos vízben fél órán át, majd ha szükéges, vágd ?ket falatnyi darabokra. Hevítsd fel az olajat egy vokban vagy serpeny?benés pirítsd meg rajta a csirkét. Add hozzá a gombákat, a szójaszósztés a bambuszrügyet. Közben forrald fel a levest,és merd át a serpeny? tartalmát. Miután felforrt, folyamatos kevergetés mellett csorgasd bele a hideg vízben csomómentesre kevert keményít?t. Szórd bele a tofutés zárd le a lángot. Csorgasd bele a tojásokat, közben egy villával folyamatosan kevergesd a levest. Add hozzá a maradék f?szereket. Tálaláskor szórd meg a tetejét apróra vágott újhagymával.