Szecsuáni sült tofu
- 1 doboz tofu kockára vágva
 - 100g cukorborsó
 - 1 dl terijaki szósz
 - 2 kanál chiliszósz
 - 2 kanál kukoricakeményítő
 - 1 közepes fej hagyma apró kockára vágva
 - 3 csésze apróra vágott vegyes zöldség
 - 2 kanál olaj
 - 1 csésze brokkoli, falatnyi darabokra vágva
 - 1 piros kaliforniai paprika
 - 1 konzervdoboz bébikukorica
 
  
Keverd el a terijaki szószt a chiliszósszal és a keményítővel.
A paprikát vágd vékony csíkokra. A borsót és és a bébikukoricát vágd félbe. A vokban kevés olajon pirítsd meg a vegyes zöldséget 2 perc alatt. Add hozzá a brokkolit és a paprikát és kevergetve süsd további két percig.
Szedd ki a vokból a zöldséget, és 1 kanál olajban pirítsd meg a kockára vágott tofut. A korábban elkevert szószt öntsd a tofura, addig főzd, amíg besűrűsödik. Helyezd vissza a vokba a zöldséget, melegítsd fel. Forró rizzsel tálald.