Kezdőlap Rovatok Manga, anime Animét töltenek le a legtöbben a netről

Az internetes felmérésekre szakosodott Big Champagne szerint július első hetében a legtöbben a One Piece animesorozatot torrentezték le a világhálóról.

Image 

A One Piece az egyetlen animesorozat a top 20-as listán, derült ki a Big Champagne felméréséből, melyet a NewTeeVee honlapján közöltek. Az első húszba még két rajzfilmsorozat fért bele: a Simpsons a 8., a Family Guy pedig a 13. helyen végzett.

A NewTeeVee szerint a felmérés a globális forgalom elemzésével készült. "A rangsort a globális letöltések száma és mérete alapján számoltuk", álla a jelentésben. "Ezek az adatok a kollektív globális népszerűséget mutatják, nem csupán a jelenleg helyzetet, hanem a korábbi letöltéseket is figyelembe véve". Ennek ellenére csupán a One Piece az egyetlen olyan sorozat a Top 20-as listán, amely nem amerikai alkotás, ezért némi kételkedéssel érdemes fogadni a felmérés "globális" voltát.

Mégis, az a tény, hogy a One Piece áll a lista tetején, nem csak azt mutatja, hogy a sorozat elképesztően népszerű Japánban, ahol 362 részt vetítettek belőle - heti négy epizód kerül a képernyőre -, hanem a globális rajongótábor nagyságára is utal.

A One Piece sorozatot az év elején a Cartoon Network is műsorára tűzte, bár jelenleg nem vetítik.

 Még nem írt senki ezzel a cikkel kapcsolatban.
Ha szeretnél hozzászólni, akkor jelentkezz be vagy regisztrálj.
Szólj hozzá! (eddig 0 bejegyzés)
Ki van on-line?
Oldalainkat 60 vendég böngészi
Linkek