Kezdőlap Rovatok Küzdősport Shidokan nemzetközi edzőtábor előzetes

Ez évben is a Magyar Shidokan Karate és Thai Box Szövetség rendezi meg az európai shidokan karate (szervezeti besorolásban az Európai Shindokai Liga) nemzetközi edzőtáborát.

Image 

Idén is szerettük volna Orosházán megrendezni a dzsemborit, de „érdekes” szervezési visszásságok miatt ( az ezt előidézőket ez úton csókoltatjuk) erre sajnos most nem kerülhet sor. A tábort Budapesten tartjuk meg, július 21. és 25. napja  között. A résztvevőket szállodában helyezzük el, az edzésekre napi két alkalommal, 10 és 16 órától a Lónyay utcai Szentgyörgyi Albert Általános Iskola tornatermeiben, övfokozat szerinti bontásban kerül sor. Természetesen kyu – danvizsgának álcázott kivégzésre is sor kerül, amelyet július 25. napján, pénteken ejtünk meg.


A tábort a jól bevált shihan Richard Gilles – shihan Naviskas Ramas duó vezeti. Aki ismeri őket, annak kár minden szó, és aki nem? Két élő harci gép, akik remek tanárok, jó fazonok, érdemes őket megismerni.

Igen, igen, gyertek csak el, nem fogtok csalódni. Jó edzések, jó társaság ( több európai és észak-afrikai országból, de még Ugandából is jelentkeztek résztvevők), és a jó hangulat is több mint valószínű lesz. Ha valaki vendégként be akar jönni 1-2 edzésre, szeretettel látjuk, aki külsősként az egész táboron részt akar venni (a júliusi tábordömpingben úgysem lesz ilyen, de azért próbálkozunk…), az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen érdeklődjön a feltételekről.

Szabó András

 Még nem írt senki ezzel a cikkel kapcsolatban.
Ha szeretnél hozzászólni, akkor jelentkezz be vagy regisztrálj.
Szólj hozzá! (eddig 0 bejegyzés)
Ki van on-line?
Oldalainkat 175 vendég böngészi
Linkek