Szaku-nyelvtanfolyamok

 

Ha japánul szeretnél tanulni, bármikor csatlakozhatsz 12 részes felkészítő sorozatunkhoz, amellyel elsajátíthatod a Nemzetközi Japán Nyelvvizsga (Japanese Language Proficiency Test, 日本語能力試験) (N) 5. (kezdő), illetve (N) 4. (alapfokú) anyagát. Az 5. szintű tanfolyamhoz semmiféle előképzettségre nincs szükség; a 4. szinthez ajánlott és a vizsgán el is várt az 5. szint anyagának az ismerete.

Nyelvtanfolyamunkkal rugalmasan tanulhatsz: választhatsz, hogy több részt egyben kérsz-e vagy havonta szeretnéd megkapni az egyes részeket, illetve annyi szünetet tarthatsz, amennyire szükséged van az adott anyag elsajátításához. Az 5. szint teljes anyagát egyben is megrendelheted, a 4. szint anyagait körülbelül havonta küldjük.

Ha kívánod, a tanfolyam végén az elsajátított tudást le is tesztelheted a nemzetközi nyelvvizsgán - a tanfolyam ugyanis a nyelvvizsga adott szintjének letételéhez szükséges minden anyagot segít elsajátítani. Igény szerint a (budapesti) nyelvvizsgára történő jelentkezésben is tudunk segíteni.

Bár alapvetően a nyelvvizsgára készít fel, a nyelvtani magyarázatok mellett sok feladatot és gyakorlást tartalmaz, melyek megoldásai az egyes részek végén találhatóak. A feladatokkal fokozatosan bővítjük a szókincset, hogy bármilyen hétköznapi témához hozzá tudj szólni. A beszélt nyelv mellett az írást is megtanuljuk, így a levelezésben is segít. A részekhez japánok által felmondott hanganyagok is járnak, amikkel (ha esetleg még sosem láttál animét vagy japán filmet) a japán beszédet, kiejtést és hanglejtést is elsajátíthatod, így beszélgetni is tudsz majd japánokkal. Ha bármilyen kérdésed van, emailben ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) válaszolunk rá.

 Egy rész tartalmaz :

- egy A5-ös méretű, 5-ös szinten 15-20 oldalas, 4-es szinten 20-25 oldalas füzetet, amit postán küldünk,

- egy azonos méretű (de természetesen eltérő tartalmú:) ) füzetet pdf-ben, amit tanfolyamunk honlapjáról tölthetsz le (http://nyelvtanfolyam.jojapan.hu/)

vagyis összesen 30-40, illetve 40-50 oldalnyi tananyagot részenként, továbbá

- hanganyagot mp3-formátumban, amit szintén tanfolyamunk honlapjáról tölthetsz le.


Érdemes többrészes csomagot választani, és több hónapnyi anyagot egyszerre megrendelni, mert:

az (N) 5-ös szinten:

- 3 részes csomag rendelése esetén ingyen megkapod a Hiragana gyakorlófüzetet és a Katakana gyakorlófüzetet, ami segít a japán írásjelek elsajátításában

- 6 részes csomag rendelése esetén a gyakorlófüzetekkel együtt pluszban ingyen megkapod a Hiragana oktatófüzetet és a Katakana oktatófüzetet

- 12 részes csomag rendelése esetén a fentiekkel együtt ingyen megkapod az 5-ös szintű kandzsikártyákat és a Kandzsi gyakorlófüzetet

az (N) 4-es szinten:

- 3 részes csomag rendelése esetén a 3 rész ára 9.000 Ft helyett 7.500 Ft

- 6 részes csomag rendelése esetén a 6 rész ára 18.000 Ft helyett 15.000 Ft, vagyis egy részt ingyen kapsz

- 12 részes csomag rendelése esetén a 12 rész ára 36.000 Ft helyett 30.000 Ft, vagyis 2 részt ingyen kapsz, illetve ingyen megkapod a 4-es szintű kandzsikártyákat

 

Ha szeretnél velünk tanulni:

A Szaku-nyelvtanfolyamokat a  Szakubolt webáruházban lehet megrendelni, ahova vagy a fenti Webáruház fülre kattintva, vagy a szakubolt.jojapan.hu-t a böngésződbe beírva juthatsz el.

A webáruházba, bár hasonlóan néz ki, mint a Szaku, újra kell regisztrálni. 

 

(A változtatás jogát fenntartjuk, az ajánlat visszavonásig érvényes.) 
Ki van on-line?
Oldalainkat 199 vendég böngészi
Linkek