Már régóta tervezed, hogy Japánban élsz egy ideig? Úgy gondolod, hogy anyanyelvi környezetben lehet igazán jól nyelvet tanulni? Erre spóroltál évekig?

A Südy cég igazgatójával korábban már készítettünk interjút. Ez a cég magyar és japán cégek között teremt kereskedelmi kapcsolatot. Segít, hogy a magyar termékek piacra találjanak Japánban, illetve a japán cégek könnyebben beilleszkedjenek Magyarországon. Ezúttal egy japán nyelviskolát ajánlanak nekünk. Érdemes ezt is fontolóra venni, ha már csak a döntés hiányzik, vagy most elkezdeni tervezni/gyűjtögetni ezen információk alapján.

 

Az ISI több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik japán nyelvoktatás terén és az elismert intézmények közé tartozik (pl. 2017-ben az ST Star Awards nyertese lett).

Négy helyszínen elérhetőek a képzéseik: Tokióban (2), Naganoban és Kiotóban.

Elsősorban azoknak a külföldi diákoknak lehetnek érdekesek a több szinten folyó képzések, akik japán felsőoktatási intézményekbe szeretnének bejutni, vagy akiknek célja a japáni munkavállaláshoz való kommunikációs készségeik fejlesztése.

Az ISI honlapján (http://www.isi-education.com) és a csatolt dokumentumokban részletes információkat találsz mind az iskoláról, mind a jelentkezés menetéről.

A 2018 áprilisától kezdődő tanévre már fogadják a jelentkezéseket!

Ha érdekel a lehetőség, az ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) címre írj, hivatkozz a Szaku hirdetésre! Szivesen tartanak személyre szabott tanácsadást a dologgal kapcsolatban (természetesen ingyen). Sőt, van a cégüknél olyan, aki már tanult ennél a nyelviskolánál pár hónapot, az ő tapasztalatait is szivesen megosztják.

 

a részletesebb leírást, hogyan is kell elképzelni a dolgot, itt találod.

 

 Még nem írt senki ezzel a cikkel kapcsolatban.
Ha szeretnél hozzászólni, akkor jelentkezz be vagy regisztrálj.
Szólj hozzá! (eddig 0 bejegyzés)
Ki van on-line?
Oldalainkat 121 vendég böngészi
Linkek