http://vizzenevirag.hu/2017/07/31/gocoo-japan-dobshow-tatan-augusztus-17-en/

Gocoo Japán Dobshow Tatán 08. 17-én!

A Gocoo japán dobshow 2017-ben Magyarországon kizárólag Tatán látható! A Szabadtéri Színpadra már kaphatóak a jegyek, interneten: epass.hu
Lenyűgöző látvánnyal és elsöprő lendületű dobshow-val lép fel Tatán a világ egyik legütősebb zenekara, a Gocoo. Lüktető ritmusok és elképesztő dinamika forrósítja a levegőt augusztus 17-én, este 8 órától a Szabadtéri Színpadon.
A hét nő, négy férfi alkotta formáció mintegy 40 hagyományos japán dob segítségével varázsol szenzációs hangulatot a világ különböző színpadaira. A hangzásvilágot ismerhetjük a Mátrix filmekből, hiszen a Gocoo zenei közreműködője volt ennek a kultikus trilógiának, de több alkalommal is találkozhattunk velük a Sziget Fesztiválon, illetve más hazai rendezvényeken.
Az 1997-ben alakult tokiói csapat a fantasztikus hangzásvilággal és leírhatatlan vizualitással azt a fiatal korosztály is lenyűgözi, amelyik általában tartózkodva fogadja a tradicionális ritmusokat. A Gocoo azonban mindenkit magával ragad! Az ősi dobok és egyéb hagyományos japán hangszerek ismeretlenül is ismerős ritmusa és a színpompás látvány megigéző kikapcsolódást ígér. Ne hagyd ki az év legegzotikusabb programját!
Jegyek kaphatók: epass.hu; Magyary Művelődési Ház Tata, Vértes Útitárs Tata és Tatabánya, Tourinform Tata.
 Még nem írt senki ezzel a cikkel kapcsolatban.
Ha szeretnél hozzászólni, akkor jelentkezz be vagy regisztrálj.
Szólj hozzá! (eddig 0 bejegyzés)
Ki van on-line?
Oldalainkat 51 vendég böngészi
Fórum legfrissebb
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 16.02.16.
téma: Cikkeinkről - írta: Shinria, 16.01.05.
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 15.12.23.
téma: Cikkeinkről - írta: Isaura, 15.06.30.
Japános programok
Linkek